Η ποιότητα είναι ένα καθοριστικό κριτήριο όσον αφορά την ομαλή λειτουργία ενός ιατρικού διαγνωστικού εργαστηρίου. Η προτεραιότητα στην αξιοπιστία, στον επαγγελματισμό και στην αφοσίωση στον άνθρωπο, είναι κάτι που θα πρέπει να αντιπροσωπεύει κάθε κέντρο υγείας.

Κάθε αποτελεσματική θεραπεία ξεκίνα με την κατάλληλη ιατρική διάγνωση. Γι’αυτό ένα από τα σημαντικότερα κριτήρια για να διασφαλιστεί η ποιότητα ενός διαγνωστικού κέντρου, είναι η ορθή και έγκαιρη αναγνώριση πιθανών παθήσεων. Συγκεκριμένα, η σωστή ανάλυση των εργαστηριακών εξετάσεων σε συνδυασμό με την κατανόηση του ιατρικού ιστορικού του ασθενή είναι το πρώτο βήμα προς ένα αξιόπιστο διαγνωστικό έλεγχο.

Όταν ένα διαγνωστικό κέντρο χρησιμοποιεί σύγχρονη τεχνολογία μπορεί να λάβει τα πιο ακριβή αποτελέσματα  και έτσι ο επαγγελματίας υγείας μπορεί να λάβει τις πιο σωστές αποφάσεις. Επίσης, η διαδικασία αυτή μπορεί να βελτιστοποιηθεί ακόμη περισσότερο με την συμβολή ενός έμπειρου προσωπικού.

Ένα άλλο εξίσου σημαντικό στοιχείο, είναι η ασφάλεια κατά την διάρκεια μιας διαγνωστικής εξέτασης. Η υψηλή τεχνογνωσία στο χώρο της υγείας, ο επαγγελματισμός και η χρήση της πιο σύγχρονης τεχνολογίας, συμβάλλουν προς ένα πιο ασφαλές και αξιόπιστο περιβάλλον και συνεπώς δημιουργεί τις πιο ανώδυνες εμπειρίες για τον εξεταζόμενο ασθενή.

Τέλος, ο επαγγελματισμός και η σχολαστικότητα είναι κάποια από τα απαραίτητα κριτήρια όσον αφορά τη διατήρηση ποιότητας στα διαγνωστικά κέντρα. Η  αποτελεσματική εξυπηρέτηση και η σωστή επικοινωνία με τους ασθενείς και την ιατρική ομάδα, συμβάλλει σε ένα ευχάριστο περιβάλλον, όπου τοσο οι ασθενείς, όσο και οι επαγγελματίες υγείας μπορούν να εμπιστευτούν ο ένας τον άλλον.

Μέσω της αξονικής τομογραφίας,  τις εξετάσεις αίματος και άλλων κατάλληλων ιατρικών εξετάσεων, το διαγνωστικό μας κέντρο ΖΩΗ προσφέρει την πιο ακριβής διάγνωση και προσέγγιση στον τομέα της υγείας,  με σκοπό την βελτίωση υγείας και της ποιότητας ζωής των ανθρώπων.