Δήλωση αποποίησης ευθύνης

Ιατρικό Διαγνωστικό Κέντρο ΖΩΗ δεσμεύεται να κρατάει αυτόν τον ιστότοπο ενημερωμένο και ακριβή. Εάν, παρ' όλα αυτά, συναντήσετε οτιδήποτε δεν είναι σε ισχύ ή είναι εσφαλμένο, θα το εκτιμούσαμε εάν μπορούσατε να μας ενημερώσετε. Παρακαλούμε υποδείξτε μας σε ποιο σημείο του ιστότοπου διαβάζετε αυτές τις πληροφορίες. Έπειτα, εμείς θα το εξετάσουμε το συντομότερο δυνατό. Παρακαλούμε, στείλτε μας την απάντησή σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην διεύθυνση: info@zoi.com.cy.

Δεν είμαστε υπεύθυνοι για απώλεια ως αποτέλεσμα ανακριβειών ή ελλείψεων, ούτε για απώλεια που προκύπτει από προβλήματα που προκαλούνται από ή είναι εγγενή στη διάδοση πληροφοριών μέσω του Διαδικτύου, όπως διαταραχές ή διακοπές. Όταν χρησιμοποιούμε φόρμες επικοινωνίας, προσπαθούμε να περιορίσουμε τον αριθμό των απαιτούμενων πεδίων στο ελάχιστο. Για οποιαδήποτε απώλεια που προκύπτει λόγω της χρήσης δεδομένων, συμβουλών ή ιδεών που παρέχονται από ή για λογαριασμό της Ιατρικό Διαγνωστικό Κέντρο ΖΩΗ μέσω αυτού του ιστότοπου, το Ιατρικό Διαγνωστικό Κέντρο ΖΩΗ δεν φέρει καμία ευθύνη.

Τα προσωπικά δεδομένα που μας παρέχετε στο πλαίσιο της απάντησής σας ή του αιτήματός σας σχετικά με τα στοιχεία, θα χρησιμοποιηθούν σύμφωνα μόνο με τη δήλωσή απορρήτου μας.

Το Ιατρικό Διαγνωστικό Κέντρο ΖΩΗ θα καταβάλει κάθε εύλογη προσπάθεια για να προστατεύσει τα συστήματά του από οποιαδήποτε μορφή παράνομης χρήσης. Το Ιατρικό Διαγνωστικό Κέντρο ΖΩΗ εφαρμόζει κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για το σκοπό αυτό, λαμβάνοντας υπόψη, μεταξύ άλλων, την κατάσταση της τεχνολογίας. Ωστόσο, δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε απώλεια, άμεση ή / και έμμεση, που υπέστη ο χρήστης του ιστότοπου, η οποία προκύπτει ως αποτέλεσμα της παράνομης χρήσης των συστημάτων του από ένα τρίτο μέρος.

Ιατρικό Διαγνωστικό Κέντρο ΖΩΗ δεν αποδέχεται καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των ιστότοπων στους οποίους ή από τους οποίους γίνεται μια υπερσύνδεση ή άλλη αναφορά. Τα προϊόντα ή οι υπηρεσίες που προσφέρονται από τρίτα μέρη υπόκεινται στους ισχύοντες όρους και προϋποθέσεις αυτών των τρίτων μερών.

Όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας στο περιεχόμενο αυτού του ιστότοπου είναι κατοχυρωμένα στο Ιατρικό Διαγνωστικό Κέντρο ΖΩΗ.

Η αντιγραφή, η διάδοση και οποιαδήποτε άλλη χρήση αυτού του υλικού δεν επιτρέπεται χωρίς τη γραπτή άδεια του Ιατρικό Διαγνωστικό Κέντρο ΖΩΗ, εκτός και μόνο στο βαθμό που ορίζεται διαφορετικά στους κανονισμούς του υποχρεωτικού δικαίου (όπως το δικαίωμα παραπομπής), εκτός εάν συγκεκριμένο περιεχόμενο υπαγορεύει το αντίθετο.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα με την προσβασιμότητα του ιστότοπου, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.