Ανοίγει τις πόρτες του τις επόμενες μέρες ένα νέο, εντελώς διαφορετικό στην οργάνωση και λειτουργία του, Διαγνωστικό Κέντρο στην καρδιά της Λευκωσίας. Βρίσκεται επί της οδού Δημοφώντος 2 και το όνομα του είναι «ΖΩΗ».

Ιδρύθηκε από καταξιωμένους γιατρούς και άλλους επαγγελματίες Υγείας και λειτουργεί με βάση τα πιο σύγχρονα διεθνή πρότυπα.

Στελεχώνεται από άρτια καταρτισμένους γιατρούς με πολυετή πείρα και νοσηλευτικό προσωπικό υψηλής εξειδίκευσης, διαθέτει δε υπερσύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό.
Οι χώροι υποδοχής διακρίνονται για την υψηλή αισθητική τους και οι χώροι εξετάσεων από την άνεση, την λειτουργικότητα και την ασφάλεια τους.

Όλες οι διαδικασίες λειτουργίας του, από την καθαριότητα και την υποδοχή των εξεταζόμενων μέχρι τον ποιοτικό έλεγχο των μηχανημάτων και την αξιοπιστία των αποτελεσμάτων, πιστοποιούνται με βάση τα υψηλότερα πρότυπα διασφάλισης ποιότητας ISO 9001 και 15189.

Η Διοίκηση και όλο το προσωπικό του νέου Διαγνωστικού Κέντρου είναι πανέτοιμοι να υποδεχθούν τις προσεχείς μέρες τους Κύπριους εξεταζόμενους και να αποδείξουν την υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, κάνοντας την διαφορά από άλλα αντίστοιχα Διαγνωστικά Κέντρα.

Η επικοινωνία με το κέντρο για οποιαδήποτε πληροφορία γίνεται τηλεφωνικά στο 00357 22748474 ή ηλεκτρονικά στο e mail [email protected] τις καθημερινές από τις 08:00 έως τις 19:00 ενώ το Σάββατο από τις 08:30 έως τις 13:00.